PIZZA DE JAMÓN YORK XAMPNYONS I CEBA
INGREDIENTS:
Per la massa:
- 1 kg de farina
- 500 ml de aigua
- 25 gr llevadura fresca.
- Oli
- Sal
Per la farça:
- Pernil dolç
- 1 ceba
- Xampinyons
- Formatge
- Orenga
- Salsa de tomatiga
ELABORACIÓ:
1- El primer que farem serà fer la massa, juntarem tots els ingredients per la massa i comensarem amassar fins tenil la massa feta.
2- Un pic tenguem la massa feta, la estirarem amb la ajuda de un rodillo. Preperarem una bandeja de forn amb un paper de forn i incorporarem la massa ja estirada demunt la bandeja.
3- Un pic tenguem la massa estirada demunt la bandeja, li ferem forats perque quan es cogi no sínfli amb accés.
4- Per acabar incorporerem la salsa de toatiga fent una base i llevors demunt li incorporarem la farça restant.
5- Un pic tot incorporat, ja nomes faltara enfornar a uns 180/200 graus uns 20/30 minuts.
INGREDIENTS:
Per la massa:
- 1 kg de farina
- 500 ml de aigua
- 25 gr llevadura fresca.
- Oli
- Sal
Per la farça:
- Pernil dolç
- 1 ceba
- Xampinyons
- Formatge
- Orenga
- Salsa de tomatiga
ELABORACIÓ:
1- El primer que farem serà fer la massa, juntarem tots els ingredients per la massa i comensarem amassar fins tenil la massa feta.
2- Un pic tenguem la massa feta, la estirarem amb la ajuda de un rodillo. Preperarem una bandeja de forn amb un paper de forn i incorporarem la massa ja estirada demunt la bandeja.
3- Un pic tenguem la massa estirada demunt la bandeja, li ferem forats perque quan es cogi no sínfli amb accés.
4- Per acabar incorporerem la salsa de toatiga fent una base i llevors demunt li incorporarem la farça restant.
5- Un pic tot incorporat, ja nomes faltara enfornar a uns 180/200 graus uns 20/30 minuts.
Comentarios
Publicar un comentario