PIZZA DE JAMÓN YORK XAMPNYONS I CEBA



   INGREDIENTS:
 
    Per la massa:
 
    - 1 kg de farina
    - 500 ml de aigua
    - 25 gr llevadura fresca.
    - Oli
     - Sal

     Per la farça:
 
      - Pernil dolç
      - 1 ceba
      - Xampinyons
      - Formatge
      - Orenga
       - Salsa de tomatiga


  ELABORACIÓ:


     1- El primer que farem serà fer la massa, juntarem tots els ingredients per la massa i comensarem amassar fins tenil la massa feta.
      2- Un pic tenguem la massa feta, la estirarem amb la ajuda de un  rodillo. Preperarem una bandeja de forn amb un paper de forn i incorporarem la massa ja estirada demunt la bandeja.
     3- Un pic tenguem la massa estirada demunt la bandeja, li ferem forats perque quan es cogi no sínfli amb accés.
     4- Per acabar incorporerem la salsa de toatiga fent una base i llevors demunt li incorporarem la farça restant.
    5- Un pic tot incorporat, ja nomes faltara enfornar a uns 180/200 graus uns 20/30 minuts.







Comentarios